Versions compatibles
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 48 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1137 mg
Recettes alternatives
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Spaghetti Carbonara
25min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Seafood Stew with Rice
30min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h