
Appareils et accessoires
Chicken chasseur
Préparation 10min
Total 1h 50min
6 portions
Ingrédients
-
gluten free cornflour (see Tips)25 g
-
water185 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
eschalots cut into halves100 g
-
button mushrooms cut into halves (see Tips)200 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 - 3 sprigs
-
dry white wine100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)30 g
-
tomato paste100 g
-
ground black pepper1 pinch
-
skinless, boneless chicken thighs800 g
-
salt to season
Infos nut. par 1 portion
Calories
389.7 kcal /
1636.6 kJ
Protides
40.4 g
Lipides
18.9 g
Glucides
11.9 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
4.8 g
Sodium
1753 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande