Appareils et accessoires
Spelt bread
Préparation 15min
Total 26h
915 g
Ingrédients
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Niveau
moyen
Infos nut. par 915 g
Sodium
3970.3 mg
Protides
88 g
Calories
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
66.6 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
455.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sourdough at home
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Homemade ricotta
1h 15min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rye seed loaf
28h 10min
Creamy coconut yoghurt
18h
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1h 20min
Coconut Yoghurt
13h 20min
Vegan Parmesan
15min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Mushroom pâté
1h 15min
Mother sourdough starter
108h 20min