Appareils et accessoires
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Préparation 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
6.7 mg
Protides
1.2 g
Calories
341.1 kJ /
81.5 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
13.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Pas d’évaluation
Pear and ginger paste
26h 25min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Citrus margarita
10min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Chocolate Fondue
15min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min
Strawberry margarita
5min
Mango daiquiri
5min