Appareils et accessoires
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Préparation 10min
Total 3h
12 slices
Ingrédients
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
478.9 mg
Protides
4.4 g
Calories
932.6 kJ /
222.9 kcal
Lipides
1.2 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
49.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Baking bread in cast iron
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Hash Brown Potato Cake
Pas d’évaluation
Coconut Yoghurt
19h 15min
Creamy coconut yoghurt
18h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Gluten free focaccia bread
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min