Tex-Mex chicken soup

Tex-Mex chicken soup

4.6 116 évaluations
Préparation 5min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • chicken thigh fillets cut into pieces (approx. 2-3 cm)
    500 g
  • taco seasoning (see Tips)
    1 ½ - 2 tbsp
  • onion cut into halves
    80 g
  • garlic clove
    1
  • jalapeño chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
    1 - 2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • green capsicum cut into pieces (approx. 1 cm)
    150 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    650 g
  • grated cheddar cheese to serve
    100 g
  • avocado flesh only, sliced, to serve
    1
  • sour cream to serve
    80 g
  • fresh coriander leaves to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 490.4 kcal / 2059.7 kJ
Protides 30.3 g
Lipides 34.6 g
Glucides 11.2 g
Fibre 7.6 g
Graisses saturées 13.6 g
Sodium 1802.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...