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Steamed white fish with tomato and Indian spices
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Protides
- 39.3 g
- Glucides
- 56 g
- Lipides
- 12.9 g
- Graisses saturées
- 5.3 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 1355 mg
Recettes alternatives
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Lamb saag
1h 30min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Chicken in yoghurt
30min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Bhuna gosht
1h 20min
Balti coconut fish curry
50min
Coconut fish curry
1h 10min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min