
Appareils et accessoires
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
Préparation 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil40 g
-
pork boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)600 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
brown onion cut into wedges150 g
-
ripe tomatoes cut into pieces200 g
-
pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices20 - 30 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)120 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)120 g
-
canned black beans drained (250 g is drained weight)250 g
-
tomato paste30 g
-
water100 g
-
Chicken stock paste (see Tip)½ tsp
-
avocados flesh only2
-
corn tortillas6
-
sour cream100 g
-
fresh coriander leaves only4 tbsp
-
lime cut in wedges1
Infos nut. par 1 portion
Calories
511.7 kcal /
2149.2 kJ
Protides
32.1 g
Lipides
24.2 g
Glucides
38.1 g
Fibre
10.5 g
Graisses saturées
6.8 g
Sodium
799.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The Basic Cookbook
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande