Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 garlic clove
- 1 piece lemon peel, no white pith (4 cm strip)
- 40 g shelled pistachios
- 60 g salted butter, softened
- 20 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 4 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed
- 100 g cream cheese, softened
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tomatoes, ripe and cut into halves
- salt, to season
- 1 avocado, flesh only, ripe, cut into slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1595.3 kJ / 379.8 kcal
- Protides
- 7.2 g
- Glucides
- 4.2 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 15.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 284.2 mg
Recettes alternatives
Cauliflower mash
25min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Tuna avocado bowl
45min
Stuffed zucchini
1h 5min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Cauliflower "fried" rice
45min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Zucchini soup
25min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min