Mushrooms with pistachio butter
TM6 TM5 TM31

Mushrooms with pistachio butter

3.8 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 1 garlic clove
  • 1 piece lemon peel, no white pith (4 cm strip)
  • 40 g shelled pistachios
  • 60 g salted butter, softened
  • 20 g lemon juice
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 4 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed
  • 100 g cream cheese, softened
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 tomatoes, ripe and cut into halves
  • salt, to season
  • 1 avocado, flesh only, ripe, cut into slices

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1595.3 kJ / 379.8 kcal
Protides
7.2 g
Glucides
4.2 g
Lipides
36 g
Graisses saturées
15.7 g
Fibre
6.1 g
Sodium
284.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives