Versions compatibles
Zucchini bites with charred tomato dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 8 portions
- Calories
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Protides
- 32.2 g
- Glucides
- 20.7 g
- Lipides
- 188.5 g
- Graisses saturées
- 70.8 g
- Fibre
- 15.7 g
- Sodium
- 1942.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Lime glaze
40min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Oysters Rockefeller
25min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Mushroom stroganoff
20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Carrot, feta and mint salad
40min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Parmesan gelato
4h 30min