Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2669 kJ / 638 kcal
- Protides
- 41 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 32 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 998 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Korean Beef Sauté
1h 25min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Cioppino
55min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Shrimp Sauté
25min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min