Tunisian Beef Ribs

Tunisian Beef Ribs

4.4 10 évaluations
Préparation 20min
Total 4h 55min
4 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
    6 oz
  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • carrots in pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground ginger
    1 tsp
  • beef short ribs, flanken cut Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
    28 oz
  • red wine
    3 oz
  • beef stock
    12 oz
  • crushed tomatoes
    10 oz
  • all-purpose flour
    3 tbsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • star anise
    1
  • mini red bell peppers destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
    3 - 4
  • precooked couscous to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 638 kcal / 2669 kJ
Protides 41 g
Lipides 32 g
Glucides 47 g
Fibre 8 g
Graisses saturées 13 g
Sodium 998 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...