
Appareils et accessoires
Meatloaf with Mushroom Sauce
Préparation 30min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
Meatloaf
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh parsley, leaves only10 sprigs
-
ground beef broken into pieces14 oz
-
panko bread crumbs1 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Gruyère cheese thinly sliced2 oz
-
baby spinach1 oz
Mushroom Sauce
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
all-purpose flour1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter cubed½ oz
-
red wine4 oz
-
beef broth20 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish5 sprigs
-
cremini mushrooms thinly sliced8 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
540 kcal /
2259 kJ
Protides
44 g
Lipides
29 g
Glucides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
13 g
Sodium
1627 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Comfort Cravings
8 Recettes
États-Unis
États-Unis