Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin

Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin

4.5 6 évaluations
Préparation 30min
Total 1h 45min
10 portions

Ingrédients

Pomegranate Glaze
  • shallots in pieces
    3 ½ oz
  • fresh thyme leaves only
    10 sprigs
  • port wine
    6 oz
  • pomegranate molasses
    4 oz
  • sugar
    1 oz
  • Dijon mustard
    1 oz
  • unsalted butter in pieces
    1 oz
Beef Tenderloin
  • beef tenderloin trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)
    64 oz
  • salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • homemade holiday stuffing
    8 - 10 oz
    8 - 10 oz stuffing mix, prepared
  • pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided
    8 oz
  • red onions sliced into half-moons (¼ in.)
    30 oz
  • pomegranates halved, to garnish
    1 - 2
  • lemon leaves to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 549 kcal / 2297 kJ
Protides 58 g
Lipides 21 g
Glucides 30 g
Fibre 3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...