Versions compatibles
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pomegranate Glaze
- 3 ½ oz shallots, in pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 oz port wine
- 4 oz pomegranate molasses
- 1 oz sugar
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz unsalted butter, in pieces
Beef Tenderloin
- 64 oz beef tenderloin, trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
8 - 10
oz homemade holiday stuffing
ou 8 - 10 oz stuffing mix, prepared - 8 oz pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided
- 30 oz red onions, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 - 2 pomegranates, halved, to garnish
- lemon leaves, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protides
- 58 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 21 g
- Fibre
- 3 g
Recettes alternatives
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Sesame Orange Chicken
1h 30 min
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40 min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Ham and Cream Cheese Spread
10min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Avocado Deviled Eggs
25min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40 min