Versions compatibles
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Protides
- 52.2 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 81.1 g
- Graisses saturées
- 21.7 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodium
- 2179.1 mg
Recettes alternatives
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Pork belly ramen
4h 10min
Pork and prawn dumplings
55min
Kung Pao chicken
1h 30min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Wonton soup (pork)
45 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min