Fruit and nut loaf
TM6 TM5 TM31

Fruit and nut loaf

4.8 (9 évaluations )

Ingrédients

Rye starter

  • 100 g filtered water
  • 100 g rye flour
  • 100 g Mother sourdough starter (see Tips)

Fruit and nut dough

  • butter, to grease
  • 50 g pecan nuts
  • 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
  • 100 g dried figs, cut into halves
  • 60 g sultanas
  • 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
  • 500 g baker's flour
  • 2 tbsp ground cinnamon
  • 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
  • 15 g salt
  • 150 g water
  • 150 g apple juice
  • ice cubes (approx 10)

Infos nut.
par 1 slice
Calories
592.6 kJ / 141.6 kcal
Protides
3.7 g
Glucides
28 g
Lipides
2.1 g
Graisses saturées
0.2 g
Fibre
2.5 g
Sodium
246.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives