Appareils et accessoires
Fruit and nut loaf
Préparation 20min
Total 27h 50min
24 slices
Ingrédients
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
246.1 mg
Protides
3.7 g
Calories
592.6 kJ /
141.6 kcal
Lipides
2.1 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sourdough at home
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cheat's sourdough
74h
Porcini mushroom salt
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48h 20min
Honey Sesame Snaps
2h
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Granola Bars (Ben) Metric
1h 10min
Tomato paste
2h 20min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Mini fruit cakes
25h 40min
Spiced fruit loaf
2h 30min