Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce

Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce

3.3 24 évaluations
Préparation 25min
Total 45min
12 pieces

Ingrédients

Holy Trinity sauce
  • oyster sauce
    80 g
  • rice wine vinegar
    70 g
  • Sriracha® sauce
    40 g
Rice paper rolls
  • fresh shiitake mushrooms
    150 g
  • vegetable oil plus extra for greasing and brushing
    40 g
  • Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger peeled
    10 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    3
  • pork mince
    300 g
  • white pepper
    2 tsp
  • light soy sauce
    45 g
  • Shaoxing wine
    15 g
  • sesame oil
    10 g
  • water
    500 g
  • rice paper roll wrappers (see Tips)
    15
  • sesame seeds toasted, for garnishing
    30 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing

Infos nut. par 1 piece

Calories 133.5 kcal / 560.5 kJ
Protides 6.5 g
Lipides 10.1 g
Glucides 3.4 g
Fibre 1.1 g
Graisses saturées 1.9 g
Sodium 472.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...