Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 6 portions
- Calories
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Protides
- 155.4 g
- Glucides
- 173.3 g
- Lipides
- 68.1 g
- Graisses saturées
- 11.7 g
- Fibre
- 24.3 g
- Sodium
- 2325.9 mg
Recettes alternatives
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Coconut poached chicken salad
45 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Thai noodle and seafood salad
50min
Wonton soup
1h
Miso chicken and rice
1h 30min
Pork san choy bau
25min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min
Kimchi non-fried rice
1h