Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protides
- 54.7 g
- Glucides
- 58.8 g
- Lipides
- 20.6 g
- Graisses saturées
- 5.9 g
- Fibre
- 14.9 g
- Sodium
- 2528.8 mg
Recettes alternatives
Chilli garlic prawns
10min
Steamed prawns or scallops
20min
Chilli crab pasta
35min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Portuguese green eggs
50min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Cucumber soup with prawn skewers
Pas d’évaluation
Sunday lamb roast
1h 55min
Wasabi devilled eggs
25min
Chilli raita potato salad
55min
Poached eggs with hollandaise
40min