Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protides
- 54.7 g
- Glucides
- 58.8 g
- Lipides
- 20.6 g
- Graisses saturées
- 5.9 g
- Fibre
- 14.9 g
- Sodium
- 2528.8 mg
Recettes alternatives
Chicken chasseur
1h 50min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Spiced red wine pears
45 min
Hearty seafood chowder
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Irish lamb stew
6h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min