
Appareils et accessoires
Triple chocolate layer cake
Préparation 35min
Total 5h 20min
12 portions
Ingrédients
Chocolate cake layer
-
eggs separated2
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rice flour (see Tips)40 g
-
arrowroot flour20 g
-
cocoa powder20 g
-
salt1 pinch
Dark and milk chocolate layers
-
milk chocolate broken into pieces (see Tips)150 g
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
salted butter80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
White chocolate layer
-
water3 tbsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)100 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
cocoa powder for dusting
Infos nut. par 1 portion
Calories
501.7 kcal /
2107.2 kJ
Protides
6.5 g
Lipides
39.8 g
Glucides
31 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
25 g
Sodium
132.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande