Carrot, feta and mint salad

Carrot, feta and mint salad

4.5 82 évaluations
Préparation 10min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    2
  • fresh mint leaves torn or cut into pieces
    7 sprigs
  • lemon juice
    40 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • ground cumin
    2 tsp
  • paprika
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • water
    500 g
  • Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
    700 g
  • feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)
    200 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 256.3 kcal / 1076.8 kJ
Protides 6.5 g
Lipides 19.2 g
Glucides 11.2 g
Fibre 7.6 g
Graisses saturées 3 g
Sodium 759 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...