Appareils et accessoires
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Préparation 20min
Total 4h 20min
4 portions
Ingrédients
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
708.4 mg
Protides
71.8 g
Calories
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Lipides
60.2 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
18.2 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Barbecue sauce
1h 40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Lasagna Bolognese
3h
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min