Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)

5.0 (8 évaluations )

Ingrédients

Mustard marinade

  • 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 50 g Worcestershire sauce
  • 50 g olive oil
  • 1 tbsp French mustard
  • 1 tbsp dried oregano
  • ¼ tsp ground black pepper

Horseradish cream sauce

  • 100 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g crème fraîche (see Tips)
  • 20 g lemon juice
  • 30 g horseradish cream
  • 1 tsp French mustard
  • 2 pinches cayenne pepper
  • 2 pinches salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3655.3 kJ / 870.3 kcal
Protides
71.8 g
Glucides
6.4 g
Lipides
60.2 g
Graisses saturées
18.2 g
Fibre
2 g
Sodium
708.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives