Salmon with mango sauce, snow peas and carrots

Salmon with mango sauce, snow peas and carrots

4.3 43 évaluations
Préparation 35min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

Salmon, carrots and snow peas
  • cayenne pepper
    ½ - 1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground white pepper
    2 pinches
  • skinless salmon fillets (150-180 g each, 4 cm thick)
    4
  • carrots cut into pieces (approx. 2 mm)
    200 g
  • snow peas cut into halves
    250 g
Mango sauce
  • mango flesh only, cut into pieces (approx. 3 cm)
    250 g
  • brandy
    50 g
  • curry powder
    1 tsp
  • water
    300 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • plain yoghurt
    120 g
  • salt
    1 pinch
  • ground white pepper
    1 pinch
  • fresh parsley (optionnel) leaves only, for garnishing
    1 sprig

Infos nut. par 1 portion

Calories 513 kcal / 2144 kJ
Protides 37 g
Lipides 28 g
Glucides 18 g
Fibre 4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...