Apple and sage stuffing

Apple and sage stuffing

3.9 19 évaluations
Préparation 10min
Total 10min
450 gram

Ingrédients

  • garlic cloves
    2
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • butter
    40 g
  • Granny Smith apples core removed and cut into quarters
    2
  • fresh sage leaves
    8
  • verjuice or white wine vinegar
    1 tbsp
  • day old bread (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)
    160 g
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches

Infos nut. par 450 gram

Calories 891 kcal / 3753 kJ
Protides 23.4 g
Lipides 36 g
Glucides 108 g
Fibre 24.3 g
Graisses saturées 21.6 g
Sodium 1300.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...