Appareils et accessoires
Apple and sage stuffing
Préparation 10min
Total 10min
450 gram
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
butter40 g
-
Granny Smith apples core removed and cut into quarters2
-
fresh sage leaves8
-
verjuice or white wine vinegar1 tbsp
-
day old bread (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)160 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 450 gram
Sodium
1300.1 mg
Protides
23.4 g
Calories
3753 kJ /
891 kcal
Lipides
36 g
Fibre
24.3 g
Graisses saturées
21.6 g
Glucides
108 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Christmas mince pies
1h 40min
Cranberry bacon stuffing
10min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Espresso martini
5min
Coleslaw
10min
Cream of tomato soup
25min
Shortcrust pastry
5min
Traditional gravy
25min
Apple sponge pudding
1h 20min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Pea and ham soup
2h 20min