
Appareils et accessoires
Apple and sage stuffing
Préparation 10min
Total 10min
450 gram
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
butter40 g
-
Granny Smith apples core removed and cut into quarters2
-
fresh sage leaves8
-
verjuice or white wine vinegar1 tbsp
-
day old bread (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)160 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Infos nut. par 450 gram
Calories
891 kcal /
3753 kJ
Protides
23.4 g
Lipides
36 g
Glucides
108 g
Fibre
24.3 g
Graisses saturées
21.6 g
Sodium
1300.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande