Appareils et accessoires
Crab Cakes
Préparation 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingrédients
-
bread torn in pieces150 g
-
shallots halved30 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)30 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 5 g)5 sprigs
-
red pepper cut in pieces (5 mm)60 g
-
mayonnaise2 Tbsp
-
large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning® (see tip)1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crab meat450 - 500 g
-
vegetable oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
22 g
Calories
701 kJ /
238 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
American Taste of Home
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
15min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Shallot Tarte Tatin
2h
Quick Cheese Soufflés
45min
Tartare Sauce
10min
Crab Cakes
1h 35min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min