Versions compatibles
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
ou mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
ou sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protides
- 23 g
- Glucides
- 16 g
- Lipides
- 10.7 g
Recettes alternatives
Mulled Wine
30min
Peppermintini
20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Korean Fried Chicken
3h 10 min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2h 30min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Dark Storm
10 min
Raspberry and Lime Mousse
5 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Chunky Coleslaw
5 min