Versions compatibles
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 42 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 7.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45 min
Caesar Salad
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3h
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15 min
Steak au Poivre
20min
Mexican Spare Ribs
50min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min