Versions compatibles
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1819.9 kJ / 435 kcal
- Protides
- 35.6 g
- Glucides
- 24.3 g
- Lipides
- 20.8 g
- Graisses saturées
- 9.5 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 585.1 mg
Recettes alternatives
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Béarnaise Sauce
20min
Caesar Salad Dressing
5 min
Hollandaise Sauce
15min
American Style Blue Cheese Dressing
5 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min