Thai green curry paste

Thai green curry paste

4.8 80 évaluations
Préparation 10min
Total 10min
250 g

Ingrédients

  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
    6
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    4
  • fresh coriander leaves only
    3 sprigs
  • fresh lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)
    2 stalks
  • makrut lime leaves
    3
  • shrimp paste to taste (see Tips)
    ½ - 1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground coriander
    2 tsp
  • garlic cloves
    2
  • fish sauce to taste
    2 - 4 tsp
  • peanut oil plus extra if needed
    20 g

Infos nut. par 250 g

Calories 406.5 kcal / 1700.8 kJ
Protides 10.7 g
Lipides 23.3 g
Glucides 49.6 g
Fibre 9.2 g
Graisses saturées 3.6 g
Sodium 1472.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...