
Appareils et accessoires
Thai Green Curry Chicken
Préparation 10min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
cooking oil20 g
-
fresh coriander roots and stems included150 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste3 - 6
-
shallots20 g
-
garlic cloves10 g
-
fresh galangal (lengkuas)5 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
sugar2 tsp
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut milk (room temperature)200 g
-
fish sauce50 g
-
lime juice20 g
-
long beans cut in 2 cm length150 g
-
zucchini cut in cubes200 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in strips (2 cm)500 g
-
fresh green peppercorns (optionnel)10 g
-
kaffir lime leaves vein removed6
-
Thai basil leaves chopped30 g
-
water150 g
-
green capsicum cut in pieces80 g
-
cherry tomatoes halved100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
439 kcal /
1836.8 kJ
Protides
24 g
Lipides
32 g
Glucides
12 g
Fibre
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Spicy Asian
12 Recettes
International
International