Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 40 g nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp salt
Lasagne
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for greasing
- 1 tsp dried oregano
- 170 g tri-colour quinoa
- 200 g filtered water
- 2 tbsp tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 80 g vegan cheese, grated (see Tips)
- fresh basil leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1835.8 kJ / 437.1 kcal
- Protides
- 16.3 g
- Glucides
- 55.8 g
- Lipides
- 14.3 g
- Fibre
- 13.5 g
Recettes alternatives
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Thai tofu and sweet potato cakes
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Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Butternut mac and cheese
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Potato and green pea curry
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Hearty lentil chilli
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Sweet and sour tempeh
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Rendang curry
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Lentil bolognese
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Zucchini, lentil and coconut stew
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Roasted pumpkin and quinoa risotto
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Vegetable curry with cauliflower couscous
45min