![Mediterranean vegetable bake Mediterranean vegetable bake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6F9A346B-A28C-4F07-BCDA-2D9DE206BCA7/Derivates/C1EA77DB-FF85-4FAF-8FF2-A9A693B25C04.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3739 kJ / 890 kcal
- Protides
- 49.3 g
- Glucides
- 66.2 g
- Lipides
- 42 g
- Fibre
- 26.7 g
Recettes alternatives
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2h 15 min
Vegetable lasagne
1h 35min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Lentil moussaka
3h 30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Vegetable pilaf
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Feta, spinach and potato frittata
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Vegetable chilli
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Caribbean curry
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