Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3739 kJ / 890 kcal
- Protides
- 49.3 g
- Glucides
- 66.2 g
- Lipides
- 42 g
- Fibre
- 26.7 g
Recettes alternatives
Tuscan bean soup
40min
Vegetarian quiche
1h 55min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Vegetable lasagne
1h 35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Lentil moussaka
3h 30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Risoni salad with artichoke and feta
25min