
Appareils et accessoires
Mushroom tart
Préparation 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
puff pastry (approx. 2 sheets - see Tip)250 g
-
mozzarella cheese cut into pieces50 g
-
tasty cheese cut into pieces100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms of choice; 400 g cut into quarters and 200 g cut into slices600 g
-
salt1 tsp
-
Port (fortified wine)30 g
-
eggs4
Infos nut. par 1 portion
Calories
346.4 kcal /
1454.7 kJ
Protides
15.8 g
Lipides
23.5 g
Glucides
14.8 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
10.9 g
Sodium
685.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Focus on: Mushrooms
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande