Versions compatibles
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chunky basil pesto dip dressing
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g raw cashews
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
- 110 g extra virgin olive oil
- 100 g lemon juice (approx. 2 lemons)
Warm chicken salad and chickpea soup
- 400 g pumpkin, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 550 g chicken breast fillet, cut into cubes (2 cm)
- 160 g couscous, rinsed and drained
- 150 g dried chickpeas
- 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 20 g olive oil
- 2 carrots (approx. 240 g), cut into pieces
- 3 - 4 garlic cloves
- 200 g turnip, cut into pieces
- 1100 g water
- 60 g pine nuts or raw cashews, toasted
- 150 - 200 g fresh baby spinach leaves
- 2 tbsp pitted black olives or Kalamata olives, sliced
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4472.5 kJ / 1064.9 kcal
- Protides
- 52.2 g
- Glucides
- 47.4 g
- Lipides
- 71.6 g
- Graisses saturées
- 12.8 g
- Fibre
- 18.3 g
- Sodium
- 1164.4 mg
Recettes alternatives
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Asian-style fish fillets
30min
Tuscan bean soup
30min
Chicken velouté meal
40min
Ratatouille
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Artichoke and bean ragout
1h 30 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Hungarian goulash
1h 30 min
Lentil hotpot
12h 45 min
Rice salad
1h