Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dressing
- 80 g light olive oil
- 30 g orange juice (approx. ½ orange)
- 30 g apple cider vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Black rice salad
- 200 g black rice (see Tips)
- 1000 g water
- 2 cinnamon quills
- 1 tsp caraway seeds
- 5 cardamom pods, crushed
- 2 sweet corn cobs, husk removed
- 20 - 40 g red onion, cut into thin slices
- 100 g pecan nuts
- 1 orange, peeled and segmented
- 1 pomegranate, cut into quarters and arils removed (see Tips)
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3152.3 kJ / 750.5 kcal
- Protides
- 13.1 g
- Glucides
- 73.3 g
- Lipides
- 41.7 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 17.1 g
- Sodium
- 147.5 mg
Recettes alternatives
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Colourful quinoa salad
40min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Raw cauliflower tabouli
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Warm sweet potato and chickpea salad
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Satay noodle salad
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Brown rice salad
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