
Appareils et accessoires
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
Préparation 25min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Brussels sprouts (see Tips)500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
toasted hazelnuts skinned100 g
-
sherry vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
boiling water1000 g
-
short dried pasta of choice350 g
-
lemon juice1 tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
827.7 kcal /
3476.4 kJ
Protides
24.1 g
Lipides
50.6 g
Glucides
64.2 g
Fibre
11.5 g
Graisses saturées
8.1 g
Sodium
1340.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande