Appareils et accessoires
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Préparation 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
717.8 mg
Protides
11.5 g
Calories
753 kJ /
179.3 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Zucchini
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Green goodness soup
10 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Chicken cacciatore
50 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 h 15 min
Zucchini soup
25 min
Lamb and quinoa stew
1 h
Fish fillets with fresh corn polenta
1 h 5 min
Creamed spinach
15 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Garlic mushrooms
25 min
Tortellini soup
20 min