Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 piece lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve
- 2 pieces lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon
- 3 cm piece fresh ginger
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 200 g brown rice
- 1000 g water
- 20 sugar snap peas
- 8 baby cucumbers, cut into quarters lengthways, to serve
- sauerkraut, to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
- 4 radishes, sliced, to serve
- snow pea sprouts, to serve
- 200 - 250 g sashimi grade salmon, or cured salmon, thinly sliced, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1916.2 kJ / 456.2 kcal
- Protides
- 23.9 g
- Glucides
- 44.9 g
- Lipides
- 18.1 g
- Graisses saturées
- 3.2 g
- Fibre
- 8.8 g
- Sodium
- 535.7 mg
Recettes alternatives
Hoisin tofu with brown rice
50min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Brown rice salad
40min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Vegetarian quiche
1h 55min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Mango salmon bowl
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min