Open fish burgers
TM6 TM5 TM31

Open fish burgers

4.6 ( 37 évaluations )

Ingrédients

Fish burgers

  • 2 cm piece fresh ginger peeled
  • 2 garlic cloves
  • 6 sprigs fresh coriander leaves and stalks
  • 500 g firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 tbsp fish sauce
  • 1 tbsp kecap manis
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 100 g panko breadcrumbs
  • 2 tbsp plain flour
  • 1 egg
  • 2 tbsp milk

Red cabbage salad

  • 50 - 80 g red cabbage finely shredded
  • 6 - 8 snow peas cut into thin slices
  • ¼ cucumber deseeded and cut into thin slices
  • 1 tbsp lime juice
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp brown sugar

Chilli mayo

  • 50 g mayonnaise (see Tips)
  • 1 - 2 tbsp hot chilli sauce to taste

Assembly

  • 1 - 2 tbsp oil for frying
  • 3 bread rolls cut into halves horizontally (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
408.4 kcal / 1715.3 kJ
Protides
25.3 g
Lipides
16.9 g
Glucides
37.1 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
3.2 g
Sodium
1262 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives