Hunter's lemon chicken rissoles

Hunter's lemon chicken rissoles

4.3 186 évaluations
Préparation 30min
Total 1h
12 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)
    50 g
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • garlic cloves
    2
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    2
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • day old bread torn into small pieces
    2 pieces
  • skinless chicken breast fillet cut into small pieces (2 cm) and partially frozen (optional)
    500 g
  • sesame seeds
    1 tbsp
  • egg
    1
  • frozen green peas
    55 g
  • frozen corn kernels
    55 g
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • plain flour for coating
  • rice bran oil for frying

Infos nut. par 1 portion

Calories 176.3 kcal / 740.7 kJ
Protides 12.9 g
Lipides 11.3 g
Glucides 5.5 g
Fibre 0.8 g
Graisses saturées 3.1 g
Sodium 132.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...