Harissa lamb with green couscous

Harissa lamb with green couscous

4.5 22 évaluations
Préparation 20min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • couscous
    200 g
  • olive oil
    40 g
  • hot water
    850 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • fresh mint leaves only
    4 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • shelled unsalted pistachio nuts
    50 g
  • red onion cut into 12 wedges, segments separated
    150 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground paprika
    1 tsp
  • lamb rump steak trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
    500 - 600 g
  • harissa paste to taste (see Tip)
    1 - 2 tbsp
  • Dutch carrots trimmed and cut into halves lengthways
    8 - 10
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices (5 mm)
    2
  • honey to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 613.8 kcal / 2578 kJ
Protides 45.6 g
Lipides 24 g
Glucides 51.2 g
Fibre 6.1 g
Graisses saturées 4.5 g
Sodium 1398.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...