Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- 850 g hot water
- 1 ½ tsp salt
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 150 g red onion, cut into 12 wedges, segments separated
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground paprika
- 500 - 600 g lamb rump steak, trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
- 1 - 2 tbsp harissa paste, to taste (see Tip)
- 8 - 10 Dutch carrots, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- honey, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2578 kJ / 613.8 kcal
- Protides
- 45.6 g
- Glucides
- 51.2 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 1398.8 mg
Recettes alternatives
Thai beef salad with noodles
1h
Chilli beef with lemon feta
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Thai beef salad
1h 15 min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Pork with black bean sauce
30min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min