Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Protides
- 24.4 g
- Glucides
- 12 g
- Lipides
- 13.8 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 1174.5 mg
Recettes alternatives
Asian-style pork noodles
1h
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Asian chicken noodle salad
45min
Wonton soup
1h
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Sweet and sour pork
40min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Smoked salmon slice
2h 40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min