Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Protides
- 24.4 g
- Glucides
- 12 g
- Lipides
- 13.8 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 1174.5 mg
Recettes alternatives
Prawn and chicken laksa
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
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Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Chicken and cashews
55min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
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Pork with black bean sauce
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Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
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Fish with ginger lime sauce
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Chicken and almond stir-fry
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Ginger chicken wings
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Asian-style pork noodles
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Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h