Japanese Strawberry Shortcake
TM6 TM5

Japanese Strawberry Shortcake

4.7 (44 évaluations )

Ingrédients

Sponge cake

  • 30 g fresh milk
  • 15 g butter, plus extra for greasing
  • 4 eggs
  • 120 g caster sugar
  • 120 g superfine flour, sifted
    ou 120 g low protein flour, sifted
  • ¼ tsp baking soda
  • 1 tsp vanilla extract

Chantilly cream

  • 500 g whipping cream, 35% fat, chilled
  • 50 g caster sugar
  • ½ tsp vanilla extract
  • 400 g large strawberries, hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
  • icing sugar, for dusting

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1635.9 kJ / 391 kcal
Protides
5 g
Glucides
32.9 g
Lipides
29 g
Fibre
1.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives