Appareils et accessoires
Hong Kong Bakery Butter Cookies
Préparation 10min
Total 1h 30min
35 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter softened at room temperature225 g
-
icing sugar sieved65 g
-
low protein flour (top flour/cake flour), sieved225 g
-
cornflour (starch) sieved80 g
-
salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
25 mg
Protides
1 g
Calories
298 kJ /
71 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Mala Bakkwa
4h 35min
Pineapple Tarts
1h 30min
Peanut Butter
5min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Killer Toast
2h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Egg Tarts
50min
Homemade Pandan Kaya
55min