Appareils et accessoires
Hokkaido Milk Loaf
Préparation 10min
Total 4h 20min
24 slices
Ingrédients
-
sugar90 g
-
dried yeast1 ½ tsp
-
fresh milk160 g
-
whipping cream140 g
-
egg whites2
-
butter softened at room temperature, plus extra for greasing20 g
-
high protein flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 tsp
-
full cream milk powder30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
4 g
Calories
543.9 kJ /
130 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
0.8 g
Glucides
21.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Sweet Pastries
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Pineapple Tarts
1h 30min
Potato Buns
3h
Shallot Oil
25min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Killer Toast
2h
Soft Sweet Buns
1h 10min