
Appareils et accessoires
Japanese Cheese Tarts
Préparation 10min
Total 1h 55min
24 pieces
Ingrédients
Tart shells
-
low protein flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar120 g
-
salted butter cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg (50 g)1
Molten cheese custard
-
cream cheese softened500 g
-
fresh milk60 g
-
caster sugar100 - 130 g
-
whipping cream200 g
-
rum (optionnel)10 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
vanilla extract¼ tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Infos nut. par 1 piece
Calories
343 kcal /
1435.1 kJ
Protides
7.8 g
Lipides
23.3 g
Glucides
26.7 g
Fibre
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Asian Sweet Pastries
11 Recettes
International
International