Seared Scallops with Sweet Potato Purée
TM6 TM5

Seared Scallops with Sweet Potato Purée

4.5 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz leeks, white part only, cut into pieces
  • ¾ tsp salt, divided
  • 6 oz sweet potatoes, peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)
  • ½ vanilla bean (optionnel)
  • 8 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
  • 1 tsp apple cider vinegar
  • ½ tsp ground ginger
  • 1 pinch ground white pepper, to taste
  • 2 tbsp olive oil
  • 6 jumbo sea scallops, cleaned, patted dry with paper towels
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 oz whole milk
  • baby arugula, to garnish
  • 8 blackberries, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1753 kJ / 419 kcal
Protides
30 g
Glucides
35 g
Lipides
19 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives