Paella
TM6 TM5

Paella

4.4 (207 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz Roma tomatoes
  • 4 oz yellow onions, halved
  • 4 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus 3 tbsp to fry
  • 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
  • 8 ½ oz bomba rice (see Tip)
  • 1 tbsp chicken stock paste
  • 1 tsp tomato paste
  • 12 oz water
    ou 12 oz chicken stock
  • 1 pinch saffron (approx. 25 strands)
  • 2 tsp sweet smoked paprika
  • 8 oz Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
  • 24 raw medium shrimp, peeled and deveined
  • 2 oz frozen peas
  • 2 oz pitted green olives, drained
  • 2 oz piquillo peppers, canned or jarred, drained, sliced
    ou 2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced
  • lemon wedges, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2336.2 kJ / 558.4 kcal
Protides
27.2 g
Glucides
37.7 g
Lipides
34.2 g
Graisses saturées
9.2 g
Fibre
2.6 g
Sodium
1103.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives