Paella

Paella

4.4 217 évaluations
Préparation 10min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

  • Roma tomatoes
    2 oz
  • yellow onions halved
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil plus 3 tbsp to fry
    1 oz
  • chicken thighs, boneless and skinless halved
    16 oz
  • bomba rice (see Tip)
    8 ½ oz
  • chicken stock paste
    1 tbsp
  • tomato paste
    1 tsp
  • water
    12 oz
    12 oz chicken stock
  • saffron (approx. 25 strands)
    1 pinch
  • sweet smoked paprika
    2 tsp
  • Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
    8 oz
  • raw medium shrimp, peeled and deveined
    24
  • frozen peas
    2 oz
  • pitted green olives drained
    2 oz
  • piquillo peppers canned or jarred, drained, sliced
    2 oz
    2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced
  • lemon wedges, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 558.4 kcal / 2336.2 kJ
Protides 27.2 g
Lipides 34.2 g
Glucides 37.7 g
Fibre 2.6 g
Graisses saturées 9.2 g
Sodium 1103.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...