Shrimp Creole with Carolina Rice

Shrimp Creole with Carolina Rice

4.4 38 évaluations
Préparation 15min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

Carolina Gold Rice
  • water
    36 oz
  • Carolina Gold rice
    10 oz
    10 oz long-grain rice
Shrimp Creole
  • plum tomatoes halved
    16 oz
  • yellow onion quartered
    8 oz
  • red bell pepper quartered
    8 oz
  • celery cut into pieces (2 in.)
    8 oz
  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • Tabasco sauce
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fresh thyme leaves
    2 tbsp
  • dried bay leaves
    2
  • fish stock
    12 oz
  • fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)
    16 oz
  • unsalted butter cut into pieces
    2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 691 kcal / 2891 kJ
Protides 33 g
Lipides 29 g
Glucides 74 g
Fibre 6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...