
Appareils et accessoires
Shrimp Creole with Carolina Rice
Préparation 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Carolina Gold Rice
-
water36 oz
-
Carolina Gold rice10 oz
Shrimp Creole
-
plum tomatoes halved16 oz
-
yellow onion quartered8 oz
-
red bell pepper quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Tabasco sauce1 tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
fish stock12 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)16 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
691 kcal /
2891 kJ
Protides
33 g
Lipides
29 g
Glucides
74 g
Fibre
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

CharlestonSavor the South
10 Recettes
États-Unis
États-Unis