
Appareils et accessoires
Chicken and Quinoa Salad
Préparation 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Marinade
-
orange thin peel only, no pith1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried red chili flakes1 tsp
-
orange juice4 oz
-
honey1 tsp
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)24 oz
Dressing
-
extra virgin olive oil6 oz
-
fresh oregano leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
orange juice2 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
honey1 tsp
-
stone ground mustard1 tsp
Steaming
-
quinoa7 oz
-
water35 oz
-
red beets peeled, sliced into half-moons (¼ in.)16 oz
-
fresh green beans trimmed and halved6 oz
-
beet greens cut into thin ribbons6 oz
-
blackberries6 oz
-
goat cheese crumbled or cut into pieces5 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
744 kcal /
3113 kJ
Protides
55 g
Lipides
33 g
Glucides
58 g
Fibre
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Tasty Chicken
11 Recettes
États-Unis
États-Unis