
Appareils et accessoires
New England Clam Chowder
Préparation 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
minced clams canned, (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
550.9 kcal /
2304.9 kJ
Protides
43.1 g
Lipides
21.4 g
Glucides
45.6 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
8.9 g
Sodium
1274.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis